Cégünkről

Szikszai Béla ügyvezető

MFA Alternatív Energia Kft

Cégünk 2012-ben alakult mondhatni egy személyes „Kft”-ként, amely kezdetben okmányirodai ügyintézéssel foglalkozott, majd ahogy jöttek a nagyobb és gyakoribb megrendelések, két főre bővültünk.

2015-ben sikerült megnyitni az első műszaki vizsgabázisunkat Debrecenben a Vámosipércsi úton (Nord Frank), rá egy évre pedig már a Szoboszlai úti vizsgabázis megnyitása is megtörtént. 2019-ben nyílt harmadik vizsgaállomásunk a Böszörményi úton az Ujhelyi-Autó Kft-től bérelt telephelyen. Így jelenleg Debrecenben már három helyszínen biztosítunk műszaki vizsgáztatással és eredetiségvizsgálattal kapcsolatos szolgáltatásokat.

2018-ban indult el a cég a nagytömegű földmunkák irányába, mely kezdetben egy négytengelyes billeccsel indult, mely gépállomány mára 4db-ra bővült, kiegészülve egy nagytömegű munkagéppel, valamint további 2db nyerges szerelvénnyel.

2020-ban cégünk lehetett a Debrecen Városi Tőkealap első kedvezményezettje, melynek révén 367 millió forintból fejleszthetünk egy saját autó komplexumot a debreceni déli ipari parkban. Itt további szolgáltatásokkal tervezzük bővíteni tevékenységi köreinket. Jelenleg már 19 olyan alkalmazott van a cég kötelékében akik szervesen részt vesznek az MFA Energia működésében.

Célunk a folyamatosan változó üzleti környezetben is egy hosszútávú és folyamatos fejlődés!

Szikszai Béla
MFA Alternatív Energia Kft
ügyvezető