Cégünkről
Nagytömegű földmunka debrecen

Rólunk

MFA Alternatív Energia Kft.

Cégünk 2012-ben alakult mondhatni egy személyes „Kft”-ként, amely kezdetben okmányirodai ügyintézéssel foglalkozott, majd ahogy jöttek a nagyobb és gyakoribb megrendelések, két főre bővültünk.

2015-ben sikerült megnyitni az első műszaki vizsgabázisunkat Debrecenben a Vámosipércsi úton (Nord Frank), rá egy évre pedig már a Szoboszlai úti vizsgabázis megnyitása is megtörtént.

2018-ban indult el a cég a nagytömegű földmunkák irányába. Kezdetben egy négytengelyes billenccsel indult, mely gépállomány már jelentősen bővült, kiegészülve munkagépekkel és multiliftes tehergépjárművekkel. Gépparkunk jelenleg is folyamatosan bővül.

2020-ban cégünk lehetett a Debrecen Városi Tőkealap első kedvezményezettje, melynek révén 367 millió forintból fejleszthetünk egy saját gépjármű parkot a debreceni déli ipari parkban. Itt további szolgáltatásokkal tervezzük bővíteni tevékenységi köreinket.

2023-ban megnyílt a harmadik vizsgaállomásunk, amely a Mikepércsi út 79. szám alatt található! Így jelenleg Debrecenben már három helyszínen biztosítunk műszaki vizsgáztatással és eredetiségvizsgálattal kapcsolatos szolgáltatásokat.

Célunk a folyamatosan változó üzleti környezetben is egy hosszútávú és folyamatos fejlődés!

Évtizedes tapasztalat

Modern géppark

Szikszai Béla

CEO/ Ügyvezető